AEG KS8404701M Uživatelský manuál Strana 28

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 60
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 27
Alimento Temperatura (°C) Tempo (min.) Posição de prate-
leira
Cenouras 99 25 - 35 1
Couve-rábano, ti-
ras
99 25 - 35 1
Pimentos, tiras 99 15 - 20 1
Alhos franceses,
rodelas
99 20 - 30 1
Feijão verde 99 35 - 45 1
Rapúncio, peda-
ços
99 20 - 25 1
Couves de Bru-
xelas
99 25 - 35 1
Beterraba 99 70 - 90 1
Escorcioneira 99 35 - 45 1
Aipo, em cubos 99 20 - 30 1
Espargos, verdes 99 15 - 25 1
Espargos, bran-
cos
99 25 - 35 1
Espinafres, fres-
cos
99 15 - 20 1
Tomates pelados 99 10 1
Feijão branco 99 25 - 35 1
Couve-lombarda 99 20 - 25 1
Courgette, às ro-
delas
99 15 - 25 1
Feijões, escalfa-
dos
99 20 - 25 1
Legumes, escal-
fados
99 15 1
Feijões secos,
demolhados
(proporção água/
feijões: 2:1)
99 55 - 65 1
Ervilhas de que-
brar
99 20 - 30 1
www.aeg.com28
Zobrazit stránku 27
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 59 60

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře