AEG BS836600NM Uživatelský manuál Strana 21

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 60
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 20
K přechodu zpět na přísady a způsob
přípravy po spuštění receptu se dotkněte
jeho názvu.
Recepty této funkce dostupné pro tento
spotřebič také naleznete na našich
webových stránkách. Odpovídající
recepty naleznete pomocí výrobního
čísla PNC, které je uvedeno na typovém
štítku na předním rámu vnitřní části
spotřebiče.
Spotřebič používá automatická
nastavení, když použijete funkci:
Kuchařka.
Kategorie pokrmu Jídlo
Koláče a sušenky Mandlový koláč
Brownies - čok. sušenky
Kávový koláč
Mrkvový koláč
Tvarohový koláč
Pudinkový koláč
Tvarohové pečivo
Třešňový koláč
Ovocný koláč
Ovocný dort
Koláč s kozím sýrem
Babiččin pečený jablečný
koláč
Citrónový koláč
Muffin
Švestkové knedlíky
Kulatý koláč
Koláč Savarin
Piškotový koláč
Koláč s drobenkou
Švédský koláč
Sladký koláč
Švýcarský mrkvový koláč
Chléb a rohlíky Farmářský chléb
Máslový pletenec
Bílý chléb
Vánočka
Zelenina Středomořská zelenina Tradiční zelenina
Krémy a paštiky Kokosový nákyp
Vaječný krém
Karamelový koláč
Přílohy Rýže Knedlíky
Celé menu Pokrmy v páře - menu 1
Pokrmy v páře - menu 2
Pokrmy v páře - menu 3
Ryby Treska
Rybí filé
Ryba v solné krustě
Losos vařený v páře
Plněná oliheň (Calamari)
Nadívaná ryba (Pstruh)
Drůbež Kuřecí stehna
Kohout na víně
Peč.kachna na pomerančích
Plněné kuře
Maso Dušené hovězí se zeleninou
Jehněčí kýta
Marinované hovězí
Sekaná
Králičí na hořčici
Telecí ossobuco
Vepřové koleno
Vepřové plecko
Králík
Telecí roláda
Slavnostní švédská pečeně
Telecí koleno
Kančí maso
ČESKY
21
Zobrazit stránku 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 59 60

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře