
Ryba (losos, pstruh, candát) Teplota středu pokrmu (°C)
Méně Středně Prope‐
čené
Více
Ryba (celá / velká / dušená),
Ryba (celá / velká / pečená)
60 64 68
Dušená jídla - Předvařená zele‐
nina
Teplota středu pokrmu (°C)
Méně Středně Prope‐
čené
Více
Dušená cuketa,
Dušená brokolice,
Dušený fenykl
85 88 91
Dušená jídla - Slaná Teplota středu pokrmu (°C)
Méně Středně Prope‐
čené
Více
Cannelloni,
Lasagne,
Zapečené těstoviny
85 88 91
Dušená jídla - Sladká Teplota středu pokrmu (°C)
Méně Středně Prope‐
čené
Více
Dušené jídlo s bílým chlebem, s
ovocem / bez ovoce,
Dušené jídlo s rýžovou kaší, s ovo‐
cem / bez ovoce,
Dušené jídlo se sladkými nudlemi
80 85 90
10.25 Informace pro zkušebny
Vaření v páře
Testy podle normy IEC 60350-1.
Jídlo Nádoba
(Gastro‐
norm)
Množství
(kg)
Poloha
roštu
Teplota
(°C)
Čas
(min)
Poznámky
Brokolice
1)
1 x 2/3 per‐
forovaná
0.3 2 99 13-15 Vložte plech
na pečení do
první polohy
roštu.
ČESKY 45
Komentáře k této Příručce