AEG KSE892220M Uživatelský manuál Strana 44

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 56
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 43
Vepřové Teplota středu pokrmu (°C)
Méně Středně Prope‐
čené
Více
Kotleta (hřbet),
Uzená vepřová kýta,
Uzená kýta, pošírovaná
75 78 82
Telecí Teplota středu pokrmu (°C)
Méně Středně Prope‐
čené
Více
Telecí pečeně 75 80 85
Telecí koleno 85 88 90
Skopové / jehněčí Teplota středu pokrmu (°C)
Méně Středně Prope‐
čené
Více
Skopová kýta 80 85 88
Skopový hřbet 75 80 85
Jehněčí kýta,
Jehněčí pečeně,
65 70 75
Zvěřina Teplota středu pokrmu (°C)
Méně Středně Prope‐
čené
Více
Zaječí hřbet,
Hřbet z vysoké zvěře
65 70 75
Zaječí kýta,
Celý zajíc,
Kýta z vysoké zvěře
70 75 80
Drůbež Teplota středu pokrmu (°C)
Méně Středně Prope‐
čené
Více
Kuře (celé / půlka / prsa) 80 83 86
Kachna (celá / půlka),
Krůta (celá / prsa)
75 80 85
Kachna (prsa) 60 65 70
www.aeg.com44
Zobrazit stránku 43
1 2 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 55 56

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře