
Jídlo Gril + ventilátor (první krok:
připravte maso)
Vaření V Páře (druhý krok: přidejte
zeleninu)
Teplota
(°C)
Čas (min) Poloha ro‐
štu
Teplota
(°C)
Čas (min) Poloha ro‐
štu
Hovězí pe‐
čeně 1 kg
Růžičková
kapusta,
polenta
180 60 - 70 maso: 1 99 40 - 50 maso: 1
zelenina: 3
Telecí pe‐
čeně 1 kg,
Rýže, zele‐
nina
180 50 - 60 maso: 1 99 30 - 40 maso: 1
zelenina: 3
10.5 Vysoká Vlhkost
Použijte druhou polohu roštu.
Jídlo Te‐
plo‐
ta
(°C)
Čas
(min
)
Pudinkový krém / koláč v
malých miskách
90 35 -
45
Zapečená vejce 90 -
110
15 -
30
Paštiky Terrine 90 40 -
50
Tenký plátek ryby 85 15 -
25
Jídlo Te‐
plo‐
ta
(°C)
Čas
(min
)
Silný plátek ryby 90 25 -
35
Malá ryba do 0,35 kg 90 20 -
30
Celá ryba do 1 kg 90 30 -
40
Knedlíky 120
-
130
40 -
50
10.6 Nízká Vlhkost
Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštu
Hovězí pečeně 1 000
g
180 - 200 60 - 90 2
Telecí pečeně 1 000
g
180 80 - 90 2
Sekaná pečeně, sy‐
rová, 500 g
180 30 - 40 2
Kuře 1 000 g 180 - 210 50 - 60 2
Kachna 1 500 - 2
000 g
180 70 - 90 2
www.aeg.com26
Komentáře k této Příručce