AEG BSK882320M Uživatelský manuál Strana 15

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 14
Dobře propečené nebo Více
Druh jídla: Maso a ryby
Maso
Hovězí Hovězí svíč‐
ková
Pečeně
Kvalitní
vařené ho‐
vězí
Sekaná
Hovězí na
skandináv‐
ský zp.
Vepřové Křehká svíč‐
ková
Čerstvé po‐
krmy
Uzené
Pečeně
Šunka Pečené
Připravené v
páře
Koleno
Žebírka
Klobásy
Telecí Křehká svíč‐
ková
Pečeně
Koleno
Jehněčí Pečeně
Hřbet
Kýta
Zvěřina Srnčí/jelení Hřbet
Kýta
Zajíc Hřbet
Kýta
Drůbež
Kuře Celý
Půlka
Hrudí
Stehna
Křídla
Kachna
Husa
Krůta
Celý
Hrudí
Ryby
Celá ryba Malé Pečené
Připravené v
páře
Středně pro‐
pečené
Pečené
Připravené v
páře
Velké Pečené
Připravené v
páře
Filety Tenká
Silná
Rybí nákypy
Rybí prsty
Mořské plody
Krevety
Slávky
ČESKY 15
Zobrazit stránku 14
1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře