AEG BS931440NM Uživatelský manuál Strana 25

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 48
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 24
Maso
Jídlo
Poloha ro‐
štu
Teplota (°C)
Množství vody
v zásobníku
(ml)
Čas
1)
(min)
Vařená šunka
1000 g
2 96 800 + 150 55 - 65
Kuřecí prsa, poší‐
rovaná
2 90 500 25 - 35
Kuře, pošírované,
1000–1200 g
2 96 800 + 150 60 - 70
Telecí nebo
vepřová kýta bez
nohy, 800–1000 g
2 90 800 + 300 80 - 90
Uzené maso
(vepřová kýta), po‐
šírova
2 90 800 + 300 90 - 110
Hovězí tafelspitz
(kvalitní vařené
maso)
2 96 800 + 700
110 -
120
Klobásy chipolatas 2 80 400 15 - 20
1)
Časové údaje jsou pouze orientační.
Vejce
Jídlo Poloha roštu Teplota (°C)
Množství vody
v zásobníku
(ml)
Čas
1)
(min)
Vejce, natvrdo 2 96 500 18 - 21
Vejce, nahni‐
ličku
2 96 450 13 - 16
Vejce, naměk‐
ko
2 96 400 11 - 12
1)
Časové údaje jsou pouze orientační.
11.6 Turbo gril a následné
Vaření v páře
Když zkombinujete tyto funkce, můžete
postupně připravovat maso, zeleninu a
přílohy. Všechny pokrmy pak budou
připravené k podávání současně.
Pomocí funkce turbo grilu nejprve po‐
traviny opečte.
Připravenou zeleninu a přílohy vložte
do nádob vhodných k dané přípravě a
poté je vložte do trouby společně s pe‐
čení.
Nechte teplotu trouby klesnou na cca
80 °C. Rychlejšího snížení teploty do‐
sáhnete otevřením dvířek trouby do
první polohy na přibližně 15 minut.
Spusťte funkci vaření v páře a připra‐
vujte všechna jídla společně, dokud
nejsou hotová.
Maximální množství vody je 800 ml.
ČESKY 25
Zobrazit stránku 24
1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 47 48

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře