AEG BS7314001M Uživatelský manuál Strana 43

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 42
Alimento Temperatura
(°C)
Tempo (h) Posição de prateleira
1 posição 2 posições
Legumes para
sopa
60 - 70 5 - 6 3 1 / 4
Cogumelos 50 - 60 6 - 8 3 1 / 4
Ervas aromáticas 40 - 50 2 - 3 3 1 / 4
Fruta
Alimento Temperatura
(°C)
Tempo (h) Posição de prateleira
1 posição 2 posições
Ameixas 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Alperces 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Fatias de maçã 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Peras 60 - 70 6 - 9 3 1 / 4
11.23 Tabela da sonda térmica
Carne de vaca
Alimento Temperatura de núcleo do alimento (°C)
Costela / Bifes do lombo: mal passado 45 - 50
Costela / Bifes do lombo: médio 60 - 65
Costela / Bifes do lombo: bem passado 70 - 75
Porco
Alimento Temperatura de núcleo do alimento (°C)
Pá / Presunto / Cachaço 80 - 82
Costeleta (lombo) / Lombo de porco fuma-
do
75 - 80
Rolo de carne 75 - 80
Vitela
Alimento Temperatura de núcleo do alimento (°C)
Vitela assada 75 - 80
Mão de vitela 85 - 90
PORTUGUÊS
43
Zobrazit stránku 42
1 2 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře