AEG BS7304021M Receptář Strana 5

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 24
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 4
Food
Shelf posi-
tion
Temperature (ºC)
Water in the
water drawer
(ml)
Time
1)
(min)
Prawns, fresh 2 85 450 20 - 25
Prawns, frozen 2 85 550 30 - 40
Salmon filets 2 85 500 25 - 35
Salmon trout,
approx. 1000g
2 85 600 40 - 45
Mussels 2 96 500 20 - 30
Flat fish filet 2 80 350 15
1)
The times are for guidance only.
Meat
Food
Shelf posi-
tion
Temperature
(ºC)
Water in the
water drawer
(ml)
Time
1)
(min)
Cooked ham 1000g 2 96 800 + 150 55 - 65
Chicken breast,
poached
2 90 500 25 - 35
Chicken, poached,
1000-1200g
2 96 800 + 150 60 - 70
Veal / pork loin
without leg,
800-1000g
2 90 800 + 300 80 - 90
Kasseler (smoked
loin of pork),
poached
2 90 800 + 300 90 - 110
Tafelspitz (prime
boiled beef)
2 96 800 + 700 110 - 120
Chipolatas 2 80 400 15 - 20
1)
The times are for guidance only.
Eggs
Food Shelf position
Temperature
(ºC)
Water in the
water drawer
(ml)
Time
1)
(min)
Eggs, hard-
boiled
2 96 500 18 - 21
Eggs, medium-
boiled
2 96 450 13 - 16
Eggs, soft-
boiled
2 96 400 11 - 12
1)
The times are for guidance only.
ENGLISH
5
Zobrazit stránku 4
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 23 24

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře