
Pečicí funkce Použití
Horký Vzduch S Párou K pečení chleba, koláčů a sušenek. K úspoře
energie při pečení. Aby bylo dosaženo požadova‐
ných výsledků pečení, tuto funkci je nutné použí‐
vat v souladu s tabulkou Horký vzduch s párou.
Více informací o doporučených nastaveních viz
část Tipy a rady, tabulka Horký vzduch s párou.
Tato funkce byla použita k definici účinnosti ener‐
getické třídy dle normy EN 60350-1.
Uchovat Teplé K udržení teploty pokrmů.
Rozmrazování Tuto funkci lze použít k rozmrazování zmražených
potravin jako je zelenina a ovoce. Doba rozmrazo‐
vání závisí na množství a velikosti zmražených
potravin.
Spodní Ohřev K pečení koláčů s křupavým spodkem a
zavařování potravin.
Kynutí Těsta Ke kontrolovanému kynutí těsta před pečením.
Pečení Chleba K pečení chleba.
Gratinované Pokrmy K přípravě pokrmů jako lasagne nebo zapékané
brambory. Také k zapékání a zhnědnutí jídla.
Zavařování K přípravě zeleninových zavařenin jako např. na‐
kládané zeleniny.
Sušení K sušení plátkovaného ovoce (např. jablka, švest‐
ky, broskve) a zeleniny (např. rajčata, cukety,
houby, atd).
Ohřev Talířů K předehřátí talířů k servírování.
Eco pečení Používáte-li při pečení tuto funkci, můžete tak
optimalizovat spotřebu energie. Více informací o
doporučených nastaveních viz tabulky pečení a
odpovídající obvyklé funkce (Turbo gril).
Během některých funkcí
trouby se může osvětlení při
teplotě nižší než 60 °C
automaticky vypnout.
6.4 Zapnutí pečicí funkce
1. Zapněte spotřebič.
2. Zvolte nabídku: Pečicí Funkce.
3. Potvrďte stisknutím
.
4. Zvolte pečicí funkci.
5. Potvrďte stisknutím .
ČESKY 13
Komentáře k této Příručce