
11.7 Vlhký Horúci Vzduch
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rú‐
re
Zapečené cestoviny 200 - 220 35 - 45 3
Zapečené zemiaky 180 - 200 60 - 75 3
Moussaka 170 - 190 55 - 70 3
Lasagne 180 - 200 60 - 75 3
Cannelloni 170 - 190 55 - 70 3
Chlebový puding 180 - 200 45 - 60 3
Ryžový puding 170 - 190 40 - 55 3
Jablkový koláč z piškótového
cesta (okrúhla forma na kolá‐
če)
160 - 170 55 - 70 3
Biely chlieb 190 - 200 40 - 50 3
11.8 Viacúrovňové pečenie
Túto funkciu používajte: Teplovzdušné
Pečenie.
Koláče/pečivo/žemličky na plechoch
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
2 úrovne 3 úrovne
Veterníky/odpa‐
ľované cesto
160 - 180
1)
25 - 45 1 / 4 -
Suchý koláč s
mrveničkou
150 - 160 30 - 45 1 / 4 -
1)
Rúru predhrejte.
Sušienky/small cakes/malé koláčiky/pečivo/rohlíky
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
2 úrovne 3 úrovne
Sušienky z kreh‐
kého cesta
150 - 160 20 - 40 1 / 4 1 / 3 / 5
Short bread / Li‐
necké koláčiky/
ploché pečivo
140 25 - 45 1 / 4 1 / 3 / 5
Sušienky z pi‐
škótového cesta
160 - 170 25 - 40 1 / 4 -
SLOVENSKY 33
Komentáře k této Příručce