
Kategorie pokrmu Jídlo
Drůbež
Drůbež bez kostí
Drůbež bez kostí (1 - 1,5 kg)
Kuře
• Půlka (každá 400 - 500
g)
• Celý
• Křidélka, čerstvá
• Křidélka, mražená
• Stehna, čerstvá
• Stehna, mražená
Kachna
Husa
Krůta
Maso Hovězí
• Dušené
Zajíc
• Kýta (1 - 1,5 kg)
• Hřbet
• Hřbet (až 1 kg)
Jehněčí
• Kýta (1 - 1,5 kg)
• Pečeně
• Hřbet (1 - 1,5 kg)
• Střední pečeně
• Střední pečeně (až 2 kg)
Sekaná (750 -1 000 g)
Vepřové
• Kýta v celku (1 - 1,5 kg)
• Koleno, předvařené
• Kýta
• Kýta
• Krkovice (1 - 1,5 kg)
• Pečeně
• Plecko (1 - 1,5 kg)
Uzená vepřová kýta (až 1,5
kg)
Hovězí pečeně
• Středně propečené
• Středně propečené
• Nepropečený
• Nepropečený
• Dobře propečené
• Dobře propečené
Pečená zvěřina
Hovězí na skandinávský zp.
• Středně propečené
• Nepropečený
• Dobře propečené
Vepřová žebírka (1,5 - 2 kg)
Telecí
• Koleno (1,5 - 2 kg)
• Kýta
• Pečeně
Srnčí/jelení
• Kýta (1,5 - 2 kg)
• Hřbet (1,5 - 2 kg)
Jídlo z trouby Lasagne
Lasagne, mražené
Zapečené těstoviny
Zapečené brambory
Sladké pokrmy
Zapékaná zelenina
www.aeg.com22
Komentáře k této Příručce