
6.2 Funkce trouby
Funkce trouby Použití
Pravý Horký
Vzduch
K pečení jídel na třech úrovních současně a k sušení
potravin.Nastavte teplotu trouby o 20 - 40 °C nižší než
při použití funkce Horní/spodní ohřev.
Príprava Pizzy K pečení jídel, která vyžadují propečenější a křupavý
spodek, na jedné úrovni. Nastavte teplotu trouby o 20 -
40 °C nižší než při použití funkce Horní/spodní ohřev.
Nízkoteplotní Pe‐
cení
K přípravě měkkých a šťavnatých pečení.
Horní/Spodní
Ohrev
K pečení moučných jídel a masa na jedné úrovni trou‐
by.
Mražené Potravi‐
ny
K přípravě polotovarů do křupava, jako např. hranolek,
amerických brambor nebo jarních závitků.
Turbo Gril K pečení větších kusů masa nebo drůbeže s kostmi na
jedné úrovni. Také k zapékání a pečení dozlatova.
Velkoplošný Gril Ke grilování plochých kusů ve velkém množství a opé‐
kání chleba.
Gril Ke grilování plochých pokrmů a opékání chleba.
Horký Vzduch S
Párou
K pečení chleba, koláčů a sušenek. K úspoře energie
při pečení. Aby bylo dosaženo požadovaných výsledků
pečení, tuto funkci je nutné používat v souladu s tabul‐
kou Horký vzduch s párou. Více informací o doporuče‐
ných nastaveních viz část Tipy a rady, tabulka Horký
vzduch s párou. Tato funkce byla použita k definici
účinnosti energetické třídy dle normy EN 60350-1.
Uchovat Teplé K udržení teploty pokrmů.
Rozmrazování Tuto funkci lze použít k rozmrazování zmražených po‐
travin jako je zelenina a ovoce. Doba rozmrazování zá‐
visí na množství a velikosti zmražených potravin.
Spodní Ohrev K pečení koláčů s křupavým spodkem a zavařování po‐
travin.
Eco pečení Používáte-li při pečení tuto funkci, můžete tak optimali‐
zovat spotřebu energie. Více informací o doporučených
nastaveních viz tabulky pečení a odpovídající obvyklé
funkce (Turbo gril).
ČESKY 11
Komentáře k této Příručce