
MASO
DRUH JÍ‐
DLA
[g]
Poloha
roštu
Tepl. [°C]
Čas pečení
[min]
Poznámky
Vepřová pe‐
čeně
1000 2 180 90 - 110 Na tvarova‐
ném roštu
Telecí 1000 2 180 90 - 110 Na tvarova‐
ném roštu
Hovězí pe‐
čeně
1000
nepropeče‐
né
2 210 45 - 50 Na tvarova‐
ném roštu
středně pro‐
pečené
2 200 55 - 65 Na tvarova‐
ném roštu
dobře prope‐
čené
2 190 65 - 75 Na tvarova‐
ném roštu
Jehněčí 1000 2 175 110 - 130 Kýta
Kuře 1000 2 200 55 - 65 Celé
Krůta 4000 2 170 180 - 240 Celá
Kachna 2000 - 2500 2 170 - 180 120 - 150 Celá
Husa 3000 1 160 - 170 150 - 200 Celá
Králík – 2 170 - 180 60 - 90 Naporcovaný
RYBY
DRUH JÍDLA [g]
Poloha
roštu
Tepl. [°C]
Čas peče‐
ní [min]
Poznámky
Pstruh 1500 2 180 25 - 35 3 - 4 ryby
Tuňák 1200 2 175 35 - 50 4 - 6 filetů
Hejk – 2 200 20 - 30 –
REGENERACE
DRUH JÍDLA
Poloha ro‐
štu
Tepl. [°C]
Čas peče‐
ní [min]
Poznámky
Dušená/zapé‐
kaná jídla
2 140 15 - 25
Ohřejte na talíři
1)
Těstoviny s
omáčkou
2 140 10 - 15
Ohřejte na talíři
1)
Přílohy (např.
rýže, brambory,
těstoviny)
2 140 10 - 15
Ohřejte na talíři
1)
Jídla na jeden
talíř
2 140 10 - 15
Ohřejte na talíři
1)
Maso 2 140 10 - 15
Ohřejte na talíři
1)
28
www.aeg.com
Komentáře k této Příručce