AEG BE3002401M Uživatelský manuál Strana 13

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 32
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 12
Výsledek pečení Možná příčina Řešení
Koláč hnědne nerovnoměr‐
ně.
Směs je nerovnoměrně roz‐
ložena.
Směs rovnoměrně rozložte
na plech na pečení.
Koláč není při dané délce
pečení hotový.
Teplota trouby je příliš nízká. Při příštím pečení nastavte
trochu vyšší teplotu trouby.
9.4 Pečení na jedné úrovni:
Pečení ve formě
Jídlo Funkce Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštu
Kulatý koláč /
Brioška
Pravý Horký
Vzduch
150 - 160 50 - 70 1
Linecký koláč /
ovocné koláče
Pravý Horký
Vzduch
140 - 160 70 - 90 1
Dortový korpus -
křehké těsto
Pravý Horký
Vzduch
170 - 180
1)
10 - 25 2
Dortový korpus -
piškotové těsto
Pravý Horký
Vzduch
150 - 170 20 - 25 2
Tvarohový koláč Horní/Spodní
Ohřev
170 - 190 60 - 90 1
1)
Předehřejte troubu.
Koláče / sladké pečivo / chléb na plechu na pečení
Jídlo Funkce Teplota (°C) Čas
(min)
Poloha ro‐
štu
Kynutá pletýnka / Věnec Horní/Spodní
Ohřev
170 - 190 30 - 40 3
Vánoční štola Horní/Spodní
Ohřev
160 - 180
1)
50 - 70 2
Chléb (žitný chléb):
1. První část procesu peče‐
ní.
2. Druhá část procesu peče‐
ní.
Horní/Spodní
Ohřev
1. 230
1)
2. 160 -
180
1. 20
2. 30 -
60
1
Zákusky z listového těsta s
krémem / banánky
Horní/Spodní
Ohřev
190 - 210
1)
20 - 35 3
Roláda Horní/Spodní
Ohřev
180 - 200
1)
10 - 20 3
Drobenkový koláč (suchý) Pravý Horký
Vzduch
150 - 160 20 - 40 3
ČESKY 13
Zobrazit stránku 12
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 31 32

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře