AEG BCK552350M Uživatelský manuál Strana 18

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 44
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 17
Jelo Voda u reljefnim
šupljinama (ml)
Temperatura
(°C)
Vrijeme (min) Položaj re‐
šetke
Pizza, zamrznuta 200 200 - 210 10 - 20
2
1)
Zamrznute
lazanje
200 180 - 200 35 - 50
2
1)
Zamrznuti crois‐
sant
200 170 - 180 15 - 25
2
1)
1)
Prethodno zagrijavajte u praznoj pećnici 10 minuta prije pečenja.
Regeneracija hrane
Jelo Voda u reljefnim
šupljinama (ml)
Temperatura
(°C)
Vrijeme (min) Položaj re‐
šetke
Kruh 100 110 15 - 25 2
Peciva 100 110 10 - 20 2
Pizza na kućni
način
100 110 15 - 25 2
Focaccia 100 110 15 - 25 2
Povrće 100 110 15 - 25 2
Riža 100 110 15 - 25 2
Tjestenina 100 110 15 - 25 2
Meso 100 110 15 - 25 2
Pečenje
Jelo Voda u
reljefnim
šupljinama
(ml)
Temperatu‐
ra (°C)
Vrijeme
(min)
Položaj
rešetke
Napomene
Svinjsko
pečenje
200 180 65 - 80 2 Stakleni tanjur za
pečenje
Goveđe
pečenje
200 200 50 - 60 2 Stakleni tanjur za
pečenje
Pile 200 210 60 - 80 2 Stakleni tanjur za
pečenje
9.3 Pečenje
Vaša pećnica može peći drugačije
nego uređaj koji ste imali ranije.
Prilagodite uobičajene postavke poput
temperature, vremena pečenja i
položaje rešetke prema vrijednostima
u tablicama.
Prvi put koristite nižu temperaturu.
Ako ne možete naći postavke za
posebni recept, potražite onaj za
sličan recept.
Vrijeme pečenja može se produžiti 10
– 15 minuta ako kolače pečete na više
položaja polica.
www.aeg.com18
Zobrazit stránku 17
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 43 44

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře