
Pečící funkce Použití
Pravý horký vzduch +
spodní ohřev
K pečení jídel, která vyžadují propečenější a
křupavý spodek, na jedné úrovni. Nastavte teplotu
o 20 - 40 °C nižší než při použití funkce: Horní/
spodní ohřev.
Horní/spodní ohřev
(Horní/spodní ohřev)
K pečení moučných jídel a masa na jedné úrovni
trouby.
Spodní ohřev + gril + ve‐
ntilátor
K přípravě polotovarů do křupava (např. hranolek,
amerických brambor nebo jarních závitků).
Gril Ke grilování plochých pokrmů a opékání chleba.
Gril + ventilátor K pečení větších kusů masa nebo drůbeže s kost‐
mi na jedné úrovni. K zapékání a pečení dozlato‐
va.
Spodní ohřev K pečení koláčů s křupavým spodkem a
zavařování potravin.
Horký vzduch s párou Tato funkce slouží k úspoře energie při pečení.
Pokyny k přípravě viz kapitola „Tipy a rady“, Hor‐
ký vzduch s párou. Dvířka trouby by měla být bě‐
hem pečení zavřená, aby nedošlo k přerušení
funkce a aby trouba fungovala co nejúsporněji. Při
použití této funkce se teplota ve vnitřku trouby
může lišit od nastavené teploty. Je využito zbytko‐
vé teplo.Může dojít ke snížení tepelného výkonu.
Obecná doporučení ohledně úspory energie viz
kapitola „Energetická účinnost“, Úspora ener‐
gie.Tato funkce byla použita ke splnění energetic‐
ké třídy dle normy EN 60350-1. Pokud používáte
tuto funkci, osvětlení se automaticky vypne po 30
sekundách.
Pečicí funkce: Pára
Pečicí funkce Použití
Vaření V Páře K přípravě zeleniny, příloh nebo ryb v páře.
Vysoká Vlhkost Tato funkce je vhodná pro přípravu choulostivěj‐
ších pokrmů jako jsou krémy, koláče, teriny a ry‐
by.
ČESKY 11
Komentáře k této Příručce