AEG BS931440NM Uživatelský manuál Strana 12

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 48
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 11
Pečicí funkce Použití
Horký vzduch s párou K úspoře energie při pečení či přípravě za sucha
pečených potravin. Také k přípravě již upečených
potravin v konzervách na jedné úrovni. Tato
funkce byla použita k definici účinnosti energe-
tické třídy dle normy EN50304.
Pravý horký vzduch K pečení jídla na třech úrovních současně a k
sušení potravin.Nastavte teplotu o 20 - 40 °C nižší
než při použití funkce: Konvenční ohřev.
Příprava pizzy K pečení jídel, která vyžadují propečenější a
křupavý spodek, na jedné úrovni. Nastavte teplotu
o 20 - 40 °C nižší než při použití funkce: Konvenč-
ní ohřev.
Pomalé vaření K přípravě měkkých a šťavnatých pečení.
Konvenční ohřev K pečení moučných jídel a masa na jedné úrovni
trouby.
Mražené potraviny K přípravě polotovarů jako např. hranolek, amer-
ických brambor, křupavých jarních závitků.
Turbo gril K pečení větších kusů masa nebo drůbeže s kost-
mi na jedné úrovni trouby. Také k zapékání a pe-
čení dozlatova.
Velkoplošný gril Ke grilování plochých kusů ve velkém množství a
opékání chleba.
Gril Ke grilování plochých pokrmů a opékání chleba.
Uchovat teplé K udržení teploty pokrmů.
Rozmrazování K rozmrazování potravin.
Spodní ohřev K pečení koláčů s křupavým spodkem a za-
vařování potravin.
Kynutí těsta Ke kontrolovanému kynutí těsta před pečením.
Pečení chleba K pečení chleba.
www.aeg.com12
Zobrazit stránku 11
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 47 48

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře