AEG BS731470NM Uživatelský manuál Strana 21

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 20
Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštu
Mrkev 99 25 - 35 2
Kedluben, prouž‐
ky
99 25 - 35 2
Papriky, proužky 99 15 - 20 2
Pórek, kroužky 99 20 - 30 2
Zelené fazolky 99 35 - 45 2
Polníček, listy 99 20 - 25 2
Růžičková kapu‐
sta
99 25 - 35 2
Cervená Repa 99 70 - 90 2
Černý kořen 99 35 - 45 2
Celer, kostičky 99 20 - 30 2
Chřest, zelený 99 15 - 25 2
Chřest, bílý 99 25 - 35 2
Špenát, čerstvý 99 15 - 20 2
Loupaná rajčata 99 10 2
Bílé fazole 99 25 - 35 2
Kapusta,
kadeřavá
99 20 - 25 2
Cukety, plátky 99 15 - 25 2
Fazole, spařené 99 20 - 25 2
Zelenina,
spařená
99 15 2
Sušené fazole,
namočené (po‐
měr vody k fazo‐
lím 2:1)
99 55 - 65 2
Hrách velkoplodý 99 20 - 30 2
Bílé nebo červe‐
né zelí, proužky
99 40 - 45 2
Dýně, kostičky 99 15 - 25 2
Kyselé zelí 99 60 - 90 2
Sladké brambory 99 20 - 30 2
ČESKY 21
Zobrazit stránku 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře