
Peckoviny
Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha
roštu
Příslušenství
Hrušky / Kdoule / Švestky 160 35 - 40 1 Použijte plech
na pečení.
Měkká zelenina
Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha
roštu
Příslušenstv
í
Cuketa / Lilek / Cibule /
Rajčata
160 30 - 35 1 Použijte
plech na pe‐
čení.
Nakládaná zelenina
Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha
roštu
Příslušenstv
í
Mrkev / Okurky / Tuřín / Ce‐
ler
160 35 - 45 1 Použijte
plech na pe‐
čení.
11.8 Teplovzdušný ohřev
Sušení
Jídlo Teplota (°C) Čas (hod) Poloha roštu
Jedna poloha Dvě polohy
Zelenina
Fazole 60 - 70 7 - 9 2 1 / 3
Nakrájená papri‐
ka
60 - 70 10 - 12 2 1 / 3
Zelenina do po‐
lévky
60 - 70 9 - 11 2 1 / 3
Nakrájené hou‐
by
50 - 60 13 - 15 2 1 / 3
Byliny 40 - 50 3 - 5 2 1 / 3
Ovoce
Švestky napůl 60 - 70 11 - 13 2 1 / 3
Meruňky napůl 60 - 70 9 - 11 2 1 / 3
Jablečné plátky 60 - 70 6 - 8 2 1 / 3
Hruškové plátky 60 - 70 7 - 10 2 1 / 3
ČESKY 21
Komentáře k této Příručce