AEG BP5013001M Uživatelský manuál Strana 23

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 36
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 22
Zverina
Typ mäsa Množstvo Funkcia rú‐
ry
Úroveň
v rúre
Teplota °C Čas (min.)
Zajačí
chrbát/za‐
jačie steh‐
no
až do 1 kg Tradičné
pečenie
1
230
1)
30 - 40
Srnčí chrb‐
át
1,5 – 2 kg Tradičné
pečenie
1 210 - 220 35 - 40
Srnčie
stehno
1,5 – 2 kg Tradičné
pečenie
1 180 - 200 60 - 90
1)
Rúru predhrejte.
Hydina
Typ mäsa Množstvo Funkcia rú‐
ry
Úroveň
v rúre
Teplota °C Čas (min.)
Porciovaná
hydina
Každá 200
– 250 g
Turbo gril 1 200 - 220 30 - 50
Polovičky
kurčaťa
Každá 400
– 500 g
Turbo gril 1 190 - 210 35 - 50
Kurčatá,
vykŕmené
1 – 1,5 kg Turbo gril 1 190 - 210 50 - 70
Kačka 1,5 – 2 kg Turbo gril 1 180 - 200 80 - 100
Hus 3,5 – 5 kg Turbo gril 1 160 - 180 120 - 180
Morka 2,5 – 3,5 kg Turbo gril 1 160 - 180 120 - 150
Morka 4 – 6 kg Turbo gril 1 140 - 160 150 - 240
Ryba (v pare)
Typ mäsa Množstvo Funkcia rú‐
ry
Úroveň
v rúre
Teplota °C Čas (min.)
Celá ryba 1 – 1,5 kg Tradičné
pečenie
1 210 - 220 40 - 60
9.9 Gril
Grilujte vždy s maximálnou teplotou.
Rošt zasuňte do roviny odporúčanej v
tabuľke grilovania.
Pekáč vždy zasuňte do prvej roviny rúry,
aby zachytával tuk.
Grilujte iba ploché kúsky mäsa alebo ry‐
by.
Prázdnu rúru vždy predhrievajte pomo‐
cou funkcií grilu 5 minút.
POZOR
Grilujte vždy pri zatvorených
dvierkach rúry.
SLOVENSKY 23
Zobrazit stránku 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 35 36

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře