AEG 47036IU-MN Uživatelský manuál Strana 31

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 44
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 30
Bravčové
Pokrm Množstvo Teplota (°C) Čas (min) Úroveň
v rúre
Pliecko, krkovička, stehno 1 – 1,5 kg 160 - 180 90 - 120 1
Kotleta, rebierka 1 – 1,5 kg 170 - 180 60 - 90 1
Sekaná 750 g - 1 kg 160 - 170 50 - 60 1
Bravčové koleno (predvare‐
né)
750 g - 1 kg 150 - 170 90 - 120 1
Teľacie
Pokrm Množstvo Teplota (°C) Čas (min) Úroveň
v rúre
Pečená teľacina 1 kg 160 - 180 90 - 120 1
Teľacie koleno 1,5 – 2 kg 160 - 180 120 - 150 1
Jahňacie
Pokrm Množstvo Teplota (°C) Čas (min) Úroveň
v rúre
Jahňacie stehno, pečené
jahňacie
1 – 1,5 kg 150 - 170 100 - 120 1
Jahňací chrbát 1 – 1,5 kg 160 - 180 40 - 60 1
Hydina
Pokrm Množstvo Teplota (°C) Čas (min) Úroveň
v rúre
Časti hydiny Porcia 200 – 250
g
200 - 220 30 - 50 1
Polovica kurčaťa Porcia 400 – 500
g
190 - 210 35 - 50 1
Kurča, vykŕmené 1 – 1,5 kg 190 - 210 50 - 70 1
Kačka 1,5 – 2 kg 180 - 200 80 - 100 1
Hus 3,5 – 5 kg 160 - 180 120 - 180 1
Morka 2,5 – 3,5 kg 160 - 180 120 - 150 1
Morka 4 – 6 kg 140 - 160 150 - 240 1
10.10 Grilovanie všeobecne
VAROVANIE!
Grilujte vždy pri zatvorených
dvierkach rúry.
Grilujte vždy s maximálnou
teplotou.
Rošt zasuňte do úrovne rúry
odporúčanej v tabuľke grilovania.
Hlboký pekáč vždy zasuňte do prvej
úrovne rúry, aby zachytával tuk.
SLOVENSKY 31
Zobrazit stránku 30
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 43 44

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře