AEG 47036IU-MN Uživatelský manuál Strana 24

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 72
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 23
Jelo Položaji police Temperatura u °C Vrijeme u min.
Bageti s topljenim
sirom
1
200 - 220
1)
15 - 30
Slatki nabujci 1 180 - 200 40 - 60
Riblji nabujci 1 180 - 200 40 - 60
Punjeno povrće 1 180 - 200 40 - 60
1)
Prethodno zagrijte pećnicu
10.5 Pizza program
Vrsta tijesta i peci‐
va
Položaj police Temperatura u °C Vrijeme u min.
Pizza (tanka kora)
1)
1 - 2
200 - 230
2)
10 - 20
Pizza (s bogatim
nadjevom)
1)
1 - 2 180 - 200 20 - 35
Pite 1 - 2 170 - 200 35 - 55
Pita od špinata 1 - 2 160 - 180 45 - 60
Quiche Lorraine
(pikantna torta)
1 - 2 170 - 190 45 - 55
Kolač od sira 1 - 2 170 - 200 35 - 55
Torta od sira 1 - 2 140 - 160 60 - 90
Pita od jabuka,
pokrivena
1 - 2 150 - 170 50 - 60
Pita od povrća 1 - 2 160 - 180 50 - 60
Beskvasni kruh
2 - 3
230 - 250
2)
10 - 20
Torta od lisnatog
tijesta
2 - 3
160 - 180
2)
45 - 55
Slana pita
(Flammekuchen)
2 - 3
230 - 250
2)
12 - 20
Piroške (ruska ve‐
rzija pizze calzo‐
ne)
2 - 3
180 - 200
2)
15 - 25
1)
Koristite duboku posudu za pečenje
2)
Prethodno zagrijte pećnicu
10.6 Pečenje
Pečena jela
Pri pečenju koristite vatrostalno posu‐
đe (pročitajte upute proizvođača).
Veliki komadi mesa mogu se peći u
dubokoj posudi za pečenje (ako po‐
stoji) ili na mreži za pečenje iznad du‐
boke plitice.
Tanke komade mesa pecite u posudi s
poklopcem. Tako će meso ostati soč‐
nije.
Sve vrste mesa koje se mogu zapeći
ili dobiti koricu mogu se peći u posudi
bez poklopca.
24
www.aeg.com
Zobrazit stránku 23
1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 71 72

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře