AEG 47036IU-MN Uživatelský manuál Strana 28

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 40
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 27
Jehněčí
Jídlo Množství Teplota (°C) Čas (min) Poloha
roštu
Jehněčí kýta, jehněčí pe‐
čeně
1 - 1,5 kg 150 - 170 100 - 120 1
Jehněčí hřbet 1 - 1,5 kg 160 - 180 40 - 60 1
Drůbež
Jídlo Množství Teplota (°C) Čas (min) Poloha
roštu
Kusy drůbeže 200 - 250 g kaž‐
200 - 220 30 - 50 1
Půlka kuřete 400 - 500 g kaž‐
190 - 210 35 - 50 1
Kuře, brojler 1 - 1,5 kg 190 - 210 50 - 70 1
Kachna 1,5 - 2 kg 180 - 200 80 - 100 1
Husa 3,5 - 5 kg 160 - 180 120 - 180 1
Krůta 2,5 - 3,5 kg 160 - 180 120 - 150 1
Krůta 4 - 6 kg 140 - 160 150 - 240 1
10.10 Grilování obecně
UPOZORNĚNÍ!
Vždy grilujte se zavřenými
dvířky trouby.
Vždy grilujte při maximální
nastavené teplotě.
Rošt zasuňte do polohy uvedené v
tabulce pro grilování.
Do první polohy roštu vždy zasuňte
hluboký plech na zachycení šťávy.
Grilujte pouze ploché kousky masa
nebo ryb.
Prázdnou troubu vždy předehřejte
po dobu pěti minut pomocí
grilovací funkce.
Grilovací oblast je nastavena do středu
roštu.
10.11 Velkoplošný gril
Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha
roštu
1. strana
2. strana
2. strana
Karbanátky
max
1)
9 - 15 8 - 13 4
Vepřový plátek max 10 - 12 6 - 10 4
Klobásy max 10 - 12 6 - 8 4
www.aeg.com28
Zobrazit stránku 27
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 39 40

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře