AEG BY9314001M Uživatelský manuál Strana 35

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 48
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 34
Vrsta pečenja
tijesta i peciva
Položaj police Temperatura u °C Vrijeme (min.)
Pita od lisnatog
tijesta
2
160 - 180
1)
45 - 55
Flammekuchen
(jelo slično pizzi iz
Alsacea)
2
230 - 250
1)
12 - 20
Piroške (ruska ve‐
rzija pizze calzo‐
ne)
2
180 - 200
1)
15 - 25
1)
Prethodno zagrijte pećnicu.
2)
Koristite duboku pliticu.
11.16 Gotova jela
Vrući zrak
Gotova jela Položaj rešetke Temperatura (°C) Vrijeme (min)
Pizza, smrznuta 2 200 - 220 15 - 25
American pizza,
smrznuta
2 190 - 210 20 - 25
Pizza, hladna 2 210 - 230 13 - 25
Pizza snack,
smrznuta
2 180 - 200 15 - 30
Pomfrit, tanko na‐
rezan
3 200 - 220 20 - 30
Pomfrit, debelo
narezan
3 200 - 220 25 - 35
Kroketi 3 220 - 230 20 - 35
Pirjani krumpir 3 210 - 230 20 - 30
Lasagne/Ca‐
neloni, svježi
2 170 - 190 35 - 45
Lasagne/Ca‐
neloni, smrznuti
2 160 - 180 40 - 60
Sir otopljen u peć‐
nici
3 170 - 190 20 - 30
Pileća krilca 2 190 - 210 20 - 30
Smrznuta gotova jela
Hrana koju
treba ispeći
Funkcija peć‐
nice
Položaj re‐
šetke
Temperatura
(°C)
Vrijeme (min)
Smrznuta piz‐
za
Gornji i donji
grijač
3
prema navo‐
dima proizvo‐
đača
prema navo‐
dima proizvo‐
đača
HRVATSKI 35
Zobrazit stránku 34
1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 47 48

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře