AEG BS931470NM Uživatelský manuál Strana 27

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 56
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 26
potraviny mísou či talířem, poněvadž by
to mohlo prodloužit dobu rozmrazování.
Používejte první úroveň roštu zdola.
11.3 Vaření V Páře
VAROVÁNÍ!
Je-li funkce zapnutá, buďte
při otevírání dvířek trouby
opatrní. Může dojít k úniku
páry.
Tato funkce je vhodná pro všechny druhy
čerstvých či zmražených potravin.
Můžete ji použít k přípravě, ohřívání,
rozmrazování, pošírování nebo
spařování zeleniny, masa, ryb, těstovin,
rýže, sladké kukuřice, krupice a vajec.
Celé jídlo můžete připravit jedinou
operací. Pro správnou přípravu každého
jídla použijte recept s co nejpodobnější
dobou přípravy. Naplňte zásobník na
vodu na maximální úroveň. Jídla vložte
do správných nádob a poté na správné
rošty trouby. Přizpůsobte místo mezi
nádobím, aby mohla pára cirkulovat.
Sterilizace
Pomocí této funkce lze sterilizovat
nádoby (např. dětské lahve).
Čisté nádoby vložte doprostřed roštu
v první poloze. Ujistěte se, že otvor
nádoby je směrem dolů a lehce
nakloněný.
Naplňte zásobník maximálním
množstvím vody a nastavte dobu na
40 minut.
Zelenina
Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštu
Artyčoky 99 50 - 60 2
Lilek 99 15 - 25 2
Květák, celý 99 35 - 45 2
Květák, růžičky 99 25 - 35 2
Brokolice, celá 99 30 - 40 2
Brokolice, růžič‐
ky
1)
99 13 - 15 2
Houby, plátky 99 15 - 20 2
Hrášek 99 20 - 30 2
Fenykl 99 25 - 35 2
Mrkev 99 25 - 35 2
Kedluben, prouž‐
ky
99 25 - 35 2
Papriky, proužky 99 15 - 20 2
Pórek, kroužky 99 20 - 30 2
Zelené fazolky 99 35 - 45 2
Polníček, listy 99 20 - 25 2
Růžičková kapu‐
sta
99 25 - 35 2
ČESKY 27
Zobrazit stránku 26
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 55 56

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře