AEG BS7314421M Uživatelský manuál Strana 27

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 48
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 26
11.6 Horká pára Interval plus
Druh potravin
Horká pára Interval plus (Množství vody: cca 300
ml)
Poloha roštu Teplota (°C) Čas (min)
Pudinkový krém / karame‐
lový krém v miskách
1)
2 90 40 - 45
Zapečená vejce
1)
2 90 35 - 45
Terina
1)
2 90 40 - 50
Tenký plátek ryby 2 85 15 - 25
Silný plátek ryby 2 90 25 - 35
Malá ryba do 350 g 2 90 25 - 35
Celá ryba do 1000 g 2 90 35 - 45
1)
nechte v troubě ještě půl hodiny se zavřenými dvířky.
Opakovaný ohřev
Druh potravin
Horká pára Interval plus (Množství vody: cca 300
ml)
Poloha roštu Teplota (°C) Čas (min)
Knedlíky 2 85 25 - 35
Těstoviny 2 85 20 - 25
Rýže 2 85 20 - 25
Jídla na jeden talíř 2 85 20 - 25
11.7 Horká pára Interval
Druh potravin
Horká pára Interval
1)
Poloha roštu Teplota (°C) Čas (min)
Vepřová pečeně 1000 g 2 160 - 180 90 - 100
Hovězí pečeně 1000 g 2 180 - 200 60 - 90
Telecí pečeně 1000 g 2 180 80 - 90
Sekaná pečeně, syrová,
500 g
2 180 30 - 40
Uzená vepřová kýta 600–
1000 g (dvě hodiny namá‐
čet)
2 160 - 180 60 - 70
Kuře 1000 g 2 180 - 200 50 - 60
Kachna 1500–2000 g 2 180 70 - 90
Husa 3000 g 1 170 130 - 170
ČESKY 27
Zobrazit stránku 26
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 47 48

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře