AEG BPK556320M Uživatelský manuál Strana 20

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 44
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 19
10.6 Pečení na jedné úrovni:
Pečení ve formě
Jídlo Funkce Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštu
Kulatý koláč /
Brioška
Pravý Horký
Vzduch
150 - 160 50 - 70 1
Linecký koláč /
ovocné koláče
Pravý Horký
Vzduch
140 - 160 70 - 90 1
Dortový korpus -
křehké těsto
Pravý Horký
Vzduch
170 - 180
1)
10 - 25 2
Dortový korpus -
piškotové těsto
Pravý Horký
Vzduch
150 - 170 20 - 25 2
Tvarohový koláč Horní/Spodní
Ohřev
170 - 190 60 - 90 1
1)
Předehřejte troubu.
Koláče / sladké pečivo / chléb na plechu na pečení
Jídlo Funkce Teplota (°C) Čas
(min)
Poloha ro‐
štu
Kynutá pletýnka / Věnec Horní/Spodní
Ohřev
170 - 190 30 - 40 3
Vánoční štola Horní/Spodní
Ohřev
160 - 180
1)
50 - 70 2
Chléb (žitný chléb):
1. První část procesu peče‐
ní.
2. Druhá část procesu peče‐
ní.
Horní/Spodní
Ohřev
1. 230
1)
2. 160 -
180
1. 20
2. 30 -
60
1
Zákusky z listového těsta s
krémem / banánky
Horní/Spodní
Ohřev
190 - 210
1)
20 - 35 3
Roláda Horní/Spodní
Ohřev
180 - 200
1)
10 - 20 3
Drobenkový koláč (suchý) Pravý Horký
Vzduch
150 - 160 20 - 40 3
Máslový mandlový koláč / cu‐
krové koláčky
Horní/Spodní
Ohřev
190 - 210
1)
20 - 30 3
Ovocné koláče (kynuté těsto /
piškotové těsto)
2)
Pravý Horký
Vzduch
150 35 - 55 3
Ovocné koláče (kynuté těsto /
piškotové těsto)
2)
Horní/Spodní
Ohřev
170 35 - 55 3
www.aeg.com20
Zobrazit stránku 19
1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 43 44

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře