AEG BPK556320M Uživatelský manuál Strana 30

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 44
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 29
10.18 Senzor za hranutablica
Govedina Temperatura jezgre hrane (°C)
Slabo pečeno Srednje pe‐
čeno
Dobro pečeno
Goveđe pečenje 45 60 70
Pečenica 45 60 70
Govedina Temperatura jezgre hrane (°C)
Manje Srednje peče‐
no
Više
Mesna štruca 80 83 86
Svinjetina Temperatura jezgre hrane (°C)
Manje Srednje pečeno Više
Šunka,
Pečenje
80 84 88
Odresci (hrbat),
Dimljena svinjska rebra,
Dimljena rebra, poširana
75 78 82
Teletina Temperatura jezgre hrane (°C)
Manje Srednje peče‐
no
Više
Teleće pečenje 75 80 85
Teleća koljenica 85 88 90
Ovčetina / janjetina Temperatura jezgre hrane (°C)
Manje Srednje pečeno Više
Ovčji but 80 85 88
Ovčji hrbat 75 80 85
Janjeći but,
Janjeće pečenje
65 70 75
Divljač Temperatura jezgre hrane (°C)
Manje Srednje pečeno Više
Zečji hrbat,
Srneći hrbat
65 70 75
www.aeg.com30
Zobrazit stránku 29
1 2 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 43 44

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře