
9.7 Horký Vzduch S Párou
Nejlepších výsledků
dosáhnete, budete-li se řídit
dobou pečení uvedenou v
tabulce níže.
Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštu
Zapečené těstoviny 190 - 200 45 - 55 2
Zapečené brambory 160 - 170 60 - 75 2
Moussaka 180 - 200 75 - 90 2
Lasagne 160 - 170 55 - 70 2
Zapečené Cannelloni 170 - 190 65 - 75 2
Chlebový pudink 150 - 160 75 - 90 2
Rýžový pudink 170 - 190 45 - 60 2
Jablečný dort 150 - 160 75 - 85 2
Bílý chléb 180 - 190 50 - 60 2
Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštu
Zapečené těstoviny 200 - 220 45 - 55 3
Zapečené brambory 180 - 200 70 - 85 3
Moussaka 170 - 190 70 - 95 3
Lasagne 180 - 200 75 - 90 3
Zapečené Cannelloni 180 - 200 70 - 85 3
Chlebový pudink 190 - 200 55 - 70 3
Rýžový pudink 170 - 190 45 - 60 3
Jablečný koláč z piškotového těsta
(kulatá koláčová forma)
160 - 170 70 - 80 3
Bílý chléb 190 - 200 55 - 70 3
9.8 Pečení na více úrovních
Použijte funkci Pravý horký vzduch.
www.aeg.com22
Komentáře k této Příručce