AEG CIS6741ECM Uživatelský manuál Strana 28

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 40
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 27
10.13 Information for test institutes
Main oven
Food Function Temper-
ature
(°C)
Time (min) Accesso-
ries
Shelf
position
Small cakes (20 small
cakes per tray)
Thermaflow® 150 20 - 30 Tray 3
Small cakes (20 small
cakes per tray)
Thermaflow® 150 20 - 35 Tray 1 / 4
Apple pie, 2 tins (ø
20 cm) on the grid,
diagonally shifted
1)
True Fan Cooking
PLUS
160 80 - 100 Grid 2
Fatless sponge cake,
1 tin (ø 26 cm) on the
grid
Thermaflow® 150 25 - 35 Grid 2
Fatless sponge cake,
1 tin (ø 26 cm) on the
grid
Thermaflow® 150 30 - 40 Grid 1 / 4
Shortbread/Pastry
strip
Thermaflow® 140 20 - 30 Tray 3
Shortbread/Pastry
strip
Thermaflow® 140 15 - 25 Tray 1 / 4
1)
Add 200 ml of water to the cavity embossment.
Top oven
Food Function Temper-
ature
(°C)
Time (min) Accesso-
ries
Shelf
position
Small cakes (20 small
cakes per tray)
Conventional
Cooking
150 20 - 30 Tray 2
Apple pie, 2 tins (ø
20 cm) on the grid,
diagonally shifted
Conventional
Cooking
170 20 - 35 Grid 1
Fatless sponge cake,
1 tin (ø 26 cm) on the
grid
Conventional
Cooking
150 80 - 100 Grid 2
Shortbread/Pastry
strip
Conventional
Cooking
140 25 - 35 Tray 2
Toast Full Grill - 30 - 40 Grid 2
Beef burger Dual Circuit Grill - 20 - 30 Grid /
Roasting
pan
2
www.aeg.com28
Zobrazit stránku 27
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 39 40

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře