AEG KS8100001M Receptář Strana 12

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 28
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 11
Hrana koju treba
ispeći
Masa (g)
Pečenje sa
svake stra‐
ne (min)
Temperatura
(°C)
Položaj
rešetke
Vrijeme
(min)
Rebra, u jednom
komadu
1000 - 1500 4 80 - 90 1 150 - 170
Nierstück 1000 - 1500 4 80 - 90 1 150 - 170
MALI ROŠTILJ
Mali roštilj na maksimalnoj postavci
temperature
Zatvorite vrata pećnice kada koristite ro‐
štilj.
Za roštiljanje koristite mrežu za pečenje i
pekač.
Vrijeme roštiljanja dano je samo kao smjerni‐
ca.
Tablica roštiljanja
Jelo Položaj rešetke Vrijeme pripreme (min)
1. strana 2. strana
Sjeckano meso omotano tijestom 3 8 - 10 6 - 8
Svinjski filet 2 10 - 12 6 - 10
Kobasice 3 8 - 10 6 - 8
Fileti, teleći odresci 3 6 - 7 5 - 6
Goveđi filet, goveđe pečenje (približno 1
kg)
2 10 - 12 10 - 12
Toast / Tost
1)
3 4 - 6 3 - 5
Tost s nadjevom 2 8 - 10 ---
1)
Koristite mrežu za pečenje bez pekača
TURBO ROŠTILJ
Funkcije pećnice: Turbo roštilj
Jelo Temperatura
(°C)
Položaj rešetke Vrijeme
(min)
okrenite
nakon (min)
Pekač Polica peć‐
nice
Pile (900 – 1.000 g) 180 - 200 1 2 50 - 60 25 - 30
Punjeno svinjsko pečenje
(2.000 g)
180 - 200 1 2 90 - 95 45
Zapečena tjestenina 180 --- 2 30 ---
Zapečeni krumpir 200 --- 2 20 - 23 ---
Zapečeni njoki 180 --- 2 20 - 23 ---
Cvjetača s nizozemskim
umakom
200 --- 2 15 ---
12
www.aeg.com
Zobrazit stránku 11
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 27 28

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře